Nieuws

april 2017;

De nieuwste tekening; Keizerspinguins. Dit keer heb ik Oostindische Inkt gecombineerd met pastel krijt.

april 2017;

Nu de serie tekeningen van Wieringen klaar is ben ik met dieren aan de slag gegaan. De eerste in rij is de Gewone Zeehond, getekend in Oostindische inkt met een vleugje potlood.

Vissershaven Den Oever
februari 2017: De pentekeningen van dorpsgezichten op Wieringen zijn klaar. De kaarten worden gedrukt en zullen binnenkort in de Wieringer Boekwinkel te koop zijn. Het resultaat kunt u ook zien op deze pagina.

februari 2017: Een foto van een tekening kan ik nog niet laten zien want er is nog niets te zien maar dat zal niet lang meer duren. Ik ga namelijk heel snel weer tekenen. Dit keer geen dorpsgezichten maar pentekeningen van dieren. Welke dieren dat worden? Dat is nu nog een verrassing maar zodra er iets op papier staat zal ik dat hier neerzetten.Een foto kan ik nog niet laten zien want er is nog niets te zien maar dat zal niet lang meer duren. Ik ga namelijk heel snel weer tekenen. Dit keer geen dorpsgezichten maar pentekeningen van dieren. Welke dieren dat worden? Dat is nu nog een verrassing maar zodra er iets op papier staat zal ik dat hier neerzetten.

Zomer 2016: Door de verhuizing ligt het beeldhouwen stil. Toch zijn er plannen voor bovenstaande stenen. De eerste die aan de beurt is, is de witte steen (albast) die bovenop ligt. Het begin is zelfs al gemaakt.

Twisted is mijn meest recente creatie in steen.
Voor meer beelden, klik op foto